+34 900 828 012 info@grupgestio.net
Seleccionar página

Nosaltres

GIC Consulting és una consultoria amb mes de 25 anys d’experiència que pertany a GrupGestio, amb la idea clara de donar servei i un tracte personal en el camp de l’assessorament a PIME´s, empresaris autònoms i particulars. Els nostres clients són empreses de petita i mitja dimensió, des de l’autònom, passant per societats civils, limitades i/o anònimes.

Debem i volem donar un servei integral, de confiança, i de proximitat als nostres clients, alliberant-los de tasques administratives, que generalment es realitzen al final la jornada, com arxivar, pressupostar, o facturar. Aquí és on intervenim nosaltres, ajudant a l’empresari a rendibilitzar mes el seu temps. Li portem la comptabilitat, i fins i tot la hi posem al dia en el cas que la tingui endarrerida, li planifiquem els seus impostos, li controlem els seus balanços, bancs, previsió de cobraments i pagaments, nòmines, assegurances socials, i a més li facturem.

La nostra principal prioritat és facilitar-li la tasca administrativa, i volem que vostè sàpiga el que pagarà per aquest assessorament pel qual hem creat una quota fixa, on pagarà el mateix durant els dotze mesos.

Demani’ns informació sense compromís, i li informarem de forma personalitzada.